24:an fortsätter expansionen – Helsingborg nästa

Nu fortsätter vi vår satsning och öppnar i Helsingborg. Sedan starten i oktober 2014 har vi öppnat på tio olika orter och mottagandet har varit fantastiskt. Nu är det dags för nästa ort: 24helsingborg.se. Vi fortsätter vår resa och målet är som alltid att leverera snabba, gratis och ultralokala nyheter för invånarna.

I augusti går startskottet för nya sajten: 24helsingborg.se. Men räkna med att ytterligare städer/sajter kommer följa under hösten.
– Vår expansion fortsätter efter sommaren. Vi har fått ett fantastiskt mottagande på de orter vi har startat och nu är det Helsingborg som gäller. När man hör att den lokala journalistiken är hotad av neddragningar, så är det väldigt kul att vi kan gå mot strömmen genom att fortsätta satsa och nyanställa, säger vd Jeanette Lindström.

21 augusti är premiären.