Lediga tjänster

Vi söker ytterligare säljare till våra kontor i Kalmar och Halmstad!

Vill du arbeta på ett expansivt företag som präglas av driv, engagemang och trygghet? Vi växer och söker nu ytterligare två fältsäljare till våra kontor i Kalmar och Halmstad. Är du en tävlingsmänniska som aldrig ger upp och som drivs av utmaningar? Är du även en person som sprider mycket energi? Då är det här tjänsten för dig!

Vill du arbeta med ett starkt växande varumärke på framtidens marknad?!

ARBETSUPPGIFTER

Som säljare kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen där du främst kommer att arbeta med B2B-försäljning där du prospekterar och bokar dina egna möten med kunder. Rollen innefattar att arbeta strategiskt med att utveckla befintliga kundrelationer men även att söka upp och bearbeta nya kunder.

Du kommer till exempel att:

 • Boka möten med nya och befintliga kunder
 • Ansvara för resultat- och måluppfyllnad
 • Säkerställa en god affärsrelation med dina kunder

Tjänsten passar dig som älskar kundmötet och som gillar att göra bra affärer. Du har en förmåga att driva ditt arbete självständigt framåt för att nå dina mål. Vi erbjuder nu dig en tjänst där du kommer vara en nyckelspelare i våran tillväxt och där du kommer att ha möjlighet att få växa inom bolaget hos oss. Lockas du av mediabranschen och möjligheten att utvecklas som säljare är det här rätt väg för dig!

VI SÖKER DIG SOM

Är en sann tävlingsmänniska som älskar att ha kundkontakt. Du drivs av att sätta upp utmanande mål och resultat samt vågar tänka utanför boxen. Vidare har du en förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete. Du fokuserar på målet och ger inte upp förrän arbetet är avslutat eller resultat är uppnådda.

För att passa in på 24sverige har du ett naturligt driv i dig och sprider energi till både kollegor och kunder. Du har lätt för att skapa kontakt med andra människor och ser möjligheter istället för hinder.

 • Har 1-2 års erfarenhet av kundmöten/ kundkontakt.
 • Ett starkt lokalt kontaktnät
 • Goda erfarenheter kring den digitala affären
 • Har B-körkort.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med tillämpad provanställning
 • Lön: Hög grundlön + stora provisionsmöjligheter.
 • Placering: Kalmar/Halmstad

Om Oss

24 Sverige driver ultralokala nyhetssajter där vi levererar nyheter 24 timmar om dygnet helt gratis.

Idag finns vi på 15 orter i södra Sverige med huvudkontor i Kalmar.
Vi är idag ca. 35 anställda med både journalister, redaktörer och säljare.

Vi tror inte på fler nyheter, vi tror på snabba och riktiga nyheter i rätt kanaler med ett ultralokalt perspektiv.
Vi ska vara störst och snabbast där du bor.

Kontakt

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Försäljningschef Peter Marklund på 073 – 518 80 11. Skicka din ansökan till peter.marklund@24sverige.se